Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kereskedők, viszonteladók

A FASHION SCHOOL Gyermekruházat viszonteladói oldala

Általános Információk:

Ezen az oldalon meglévő viszonteladóink és leendő nagykereskedelmi partnereink számára hasznos információk vannak. Oldalunkon lehetőség van arra, hogy nagykereskedőinket akár  ezen a webes felületen is kiszolgáljuk. Az ezzel kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket itt gyűjtöttük össze.

Tájékoztatjuk leendő kereskedőinket, hogy oldalunkon a következő feltételekkel vásárolhatnak:

Leendő kereskedőnk regisztráció után maximum 3 munkanapon belül kap tőlünk visszaigazolást.

Belépési kódot a kereskedői felületre akkor tudunk küldeni, ha Ön elküldi visszaigazolását, hogy forgalmazni szeretné termékeinket, boltjának, webáruházának vásárolná viszonteladóként kedvezményes áron a termékeket.

Viszonteladóknak jelenleg magyar készítésű gyermekruházati termékeket: Killy, Chipi & Chips, Junior Kids Klub és DU & KI  termékek kaphatók 15% kedvezménnyel. Árukészletünket folyamatosan bővítjük.

Amennyiben egy konkrét termék esetén egyéni vásárlóként és viszonteladóként is azonos ár jelenik meg abban az esetben a viszonteladói ár előfordul, hogy még nem frissült. Normál esetben naponta, de legalább hetente frissül a nagykereskedelmi árlista.

Viszonteladóként olyan termékekkel találkozhat, olyan akciókban vehet részt valamint mennyiségi kedvezményeket kaphat amelyek nem érhetők el a kiskereskedelmi vásárlók számára.

 

Amennyiben ön már regisztrálta magát mint egyéni vásárló webáruházunkban és ezután szeretne kereskedőként vásárolni küldje el vállalkozásának adatait hozzánk, mi átirányítjuk a kereskedői felületre.