Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

A FASHION SCHOOL GYERMEKRUHÁZAT alapvető célkitűzése, hogy kiváló minőségű, lehetőség szerint magyar készítésű termékeket kínáljon vásárlói számára, de megtalálhatóak más nemzetek ruhái is.

A folyamatos megkeresések hatására bővítjük árukészletünket rövidesen. Kislány alkalmi, báli, elsőáldozási, koszorúslány ruhák nagy választékban, /esküvőre, ballagásra, születésnapra, farsangra, fotózásra, elsőáldozásra/ több színben és méretben, kiváló minőségben.

A ruhákhoz külön megvásárolhatóak kiegészítők,/abroncsok, alsószoknyák, bolerók, kesztyűk/.

Webáruházunk termékeit azoknak a szülőknek ajánljuk, akik odafigyelnek gyermekeik öltözködésére és fontosnak tartják, hogy ruháik jól viselhetőek és divatosak legyenek. Kizárólag prémium termékeket forgalmazunk megfizethető áron!  Odafigyelünk a részletekre, mint például a bőrbarát alapanyag, mindemellett jól viselhető, divatos, tartós ruhákat forgalmazunk, melyek gond nélkül kibírják a gyermeki kíváncsiság összes fázisát.

Örömmel tapasztaljuk, hogy egyre többen választják a magyar termékeket . Ezzel vásárlóink, ugyan ha közvetett módon is, de termékeink megvásárlásával támogatják a hazai könnyűipar minden egyes elemét, és így munkahelyeket teremtenek.

Kérdésével kapcsolatban keressen elérhetőségeinken.